Lekcije

Ovaj deo nudi vam edukaciju koja vam pomaže da shvatite razloge i naučite primenjive, praktične taktike za prelazak na prirodnu ishranu. Čeka vas trideset jedna lekcija sa pažljivo odabranim temama za vaš razumevanje zdravlja i ishrane.

Jelovnici

Sedmodnevni jelovnici za po četiri godišnja doba pažljvo su urađeni da vam ponude smernice, ideje i inspiraciju za ishranu svežim voćem i povrćem uz umerene količine semenki i orašastih plodova. Ukusno i zdravo, lepo i jednostavno za pripremu.

Vežbanje

Podarite sebi vežbanje svakodnevno i vaše telo će vam zahvaliti na svakom blagotvornom pokretu. Jednom kada vežbanje postane deo vašeg svakodnevnog rasporeda, ućiće u automatsku rutinu bez koje će vam dan biti nezamisliv.

Bonus

U delu BONUS nađite odgovore na mnogobrojna pitanja u vezi ishrane i rešite svoje nedoumice. Logični odgovori ne samo da će vam dati razlog više za odabranu ishranu, nego će vam biti i od koristi u pružanju odgovora drugima. Pitajte i dobićete odgovor!

Hrana uma

Vaše fizičko telo zaslužuje optimalnu hranu. Isto tako, vaš um zaslužuje optimalnu hranu. U delu "Hrana uma" pozabavićemo se taktikama treniranja uma za stvaranje uspešnog i srećnog života.

Kartice srca

Ovaj deo je mali poklon od mene za vas. Nadam se da će vam poslužiti kao inspiracija i podsetnik da uvek stremite da manifestujete onu verziju svojeg JA koja će biti dostojna divljenja.